6 ago 2010, 12:21

Сенокос 

  Poesía » Otra
598 0 15

 

                                                СЕНОКОС

 

                                 Сънувах в цветни сънища

                                 едно безкрайно знойно лято.

                                 Бях скитница по прашни пътища.

                                 Птица бях във подивяло ято.

 

                                 Бях толкоз близо до звездите,

                                 че чувах музика приятна.

                                 Надпяваха се със щурците,

                                 по сенокос във вечер лятна...

 

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??