24 nov 2009, 0:57

Серенада 

  Poesía
946 0 6

 

 

Разголена душата коленичи,
крещи две думи във екстаз
и времето, което беше ничие,
разтвори вечността в едничък  час.
Потънах във морето на очите ти.
Прегърнал синевата им, горя
и полудял, без дъх, дори не питам...
Какво като ще се  изпепеля.
Желания! - Eдна огромна клада.
Ръцете ни са свобода и зов
и всеки миг е малка серенада
в олтара на голямата любов.

 

 

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??