29 abr 2008, 21:29

Сергията на Съдбата... 

  Poesía » Filosófica
771 0 18
Сергията на Съдбата

 

 

От крайпътната

сергия на

мечтите ни,

закръглената

мазна лелка

с името Съдба

предлага ни

изпушени

цигари...

© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??