9 feb 2007, 18:10

СЕРИОЗНО 

  Poesía
728 0 4
СЕРИОЗНО

Сериозно, сериозно
казах сериозно
Пак стърчи нагоре,
перчема

Сериозно вече,
сериозно де!
Пак вървата настъпих

Сериозен съм,
така е добре
Сериозно
се изплезвам

Сериозна ситуация
Сериозни хора
Сериозно ме карат
нанякъде

Да взема да разваля
картинката?!?!
Че, ако продължи така,
бая попара ще надробя

Сериозен, каза да бъда
Опитах и не мога!
Само на моменти,
когато някой излага аргументи

На работа съм сериозен,
колкото и да съм куриозен
Налага се, какво да правя
Но после се лигавя :)

© Бисер Дръпничорапчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??