5 feb 2017, 18:35

Сервиз 

  Poesía » Otra
219 0 0

Полето,

тревата,

пътека...

И няма къде да се спреш.

Детето, 

младежа, 

човека

и техния вечен вървеж.

Нагоре,

нагоре,

догоре...

Догонваш последната вис.

Със сложена

зима 

отгоре

навлизаш в житейски сервиз.

 

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??