Полето,
тревата,
пътека...
И няма къде да се спреш.
Детето,
младежа,
човека
и техния вечен вървеж.
Нагоре,
нагоре,
догоре...
Догонваш последната вис.
Със сложена
зима
отгоре
навлизаш в житейски сервиз.
© Никола Апостолов All rights reserved.