16 abr 2008, 14:19

Сетих се за теб... 

  Poesía » Otra
1074 0 3

           Днес се сетих за теб и за красивите ти коси, в които се оплитаха мечтите ми.

           Време отмина, но не успя да заличи спомените златни...

           Другите не можаха да запълнят мястото ти в онзи ъгъл на душата.

           Следите ти още стоят пред вратата, от която друга не е влизала.

           A си мислих, че ще забравя онези твои красиви думи...

           Сякаш времето е спряло и се е върнало назад в спомена.

           Споменът оживял е... затова в него сега живея, докато се свестя.

           И после пак по пътя си сам ще вървя.

© Бен Ар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??