***
Воин.
Воин философ.
Воин на светлината.
Воин на Пътя.
И воюваш със
Сетива
Трябва да имаш сетива,
за да усетиш болката,
сълзата и тишината...
Трябва да имаш сетива,
за да почувстваш
в докосващи очи любовта.
Трябва да имаш сетива,
за да видиш светлината
на акварелния изгрев
и уюта на топлия залез.
Трябва да имаш сетива,
за да се слееш
в капката нежност
и да утихнеш от обич...
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados