13.08.2013 г., 8:03 ч.

Сетива 

  Поезия » Любовна
375 0 1

 

***

Воин.

Воин философ.

Воин на светлината.

Воин на Пътя.

И воюваш със

 

Сетива

 

Трябва да имаш сетива,

за да усетиш болката,

сълзата и тишината...

Трябва да имаш сетива,

за да почувстваш

в докосващи очи любовта.

Трябва да имаш сетива,

за да видиш светлината

на акварелния изгрев

и уюта на топлия залез.

Трябва да имаш сетива,

за да се слееш

в капката нежност

и да утихнеш от обич...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??