16 nov 2017, 12:37

Сетива 

  Poesía
318 3 8

През погледа на погледа погледнах

и спънах се във битието.

Слухът на слухове е беден

и чува само със сърцето.

И пипнах пипала зловещи

на мисъл мислена и вредна -

мирише с миризма на вещи

духовната Душица дребна.

 

14.11.2017

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??