Севда
На колене пред тебе падам,
не моля прошка, че защо,
нима съм сбъркал, че подавам
любими стихове в едно писмо.
Какво да правя, че обичам
музиката, стиховете, дори и теб,
аз искам вече да изпея
най-сладкия куплет за теб!
Ти беше слънчева и лъчезарна,
най-красивата на този свят,
очите ласкаво докосна
и превърна ги в нежен цвят!
© Виктор Todos los derechos reservados