25.11.2007 г., 18:53 ч.

Севда 

  Поезия » Любовна
973 0 6

Севда

На колене пред тебе падам,

не моля прошка, че защо,

нима съм сбъркал, че подавам

любими стихове в едно писмо.

 

Какво да правя, че обичам

музиката, стиховете, дори и теб,

аз искам вече да изпея

най-сладкия куплет за теб!

 

Ти беше слънчева и лъчезарна,

най-красивата на този свят,

очите ласкаво докосна

и превърна ги в нежен цвят! 

© Виктор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??