Nov 25, 2007, 6:53 PM

Севда 

  Poetry » Love
1150 0 6

Севда

На колене пред тебе падам,

не моля прошка, че защо,

нима съм сбъркал, че подавам

любими стихове в едно писмо.

 

Какво да правя, че обичам

музиката, стиховете, дори и теб,

аз искам вече да изпея

най-сладкия куплет за теб!

 

Ти беше слънчева и лъчезарна,

най-красивата на този свят,

очите ласкаво докосна

и превърна ги в нежен цвят! 

© Виктор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??