Зимата не ще си присвои
ни лискащите ведра,
отде се спускат струйкащи пътечки,
ни обгорелите от дългото стоене
под короната на слънцето листа,
ни мъгливите завеси,
притулващи умерената суета
на е с е н т а.
© Мария Todos los derechos reservados