21.11.2020 г., 7:42 ч.

Сезони-1 

  Поезия » Пейзажна
211 0 2

Зимата не ще си присвои

ни лискащите ведра,

отде се спускат струйкащи пътечки,

ни обгорелите от дългото стоене

под короната на слънцето листа,

ни мъгливите завеси,

притулващи умерената суета

на е с е н т а.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??