14 nov 2007, 8:48  

Сезони в парка 

  Poesía » Formas orientales
1026 0 17

 

Зима

 

Бяло е, бяло...

Смесени стъпки водят

до снежен човек...

 

Пролет

 

Птичият трепет

вае свежа картина

в зелени клонки...

 

Лято

 

Лудува слънце...

Из въздуха летят смях

и топли мечти...

 

Есен

 

Немирен вятър

разбърква пъстри листа

със ято деца...

 

© Павлина Петрова

 

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??