9 ago 2018, 11:48

Сезонно 

  Poesía
414 2 2

При отворени прозорци

моят сезон обича да прошепва,

обрича се във въпроси - 

доскуча ми!

Отговорите

из града 

              разпилял,

всяка тънкост

с труд

           п о п и в а.

забърква се в свят

необятен и тъй тъжовен!...

Покрит с лунен пясък.

Побързай –

не искаш да пробудиш

туй що не иска човек да се нарича.

© Слънчоглед Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??