При отворени прозорци
моят сезон обича да прошепва,
обрича се във въпроси -
доскуча ми!
Отговорите
из града
разпилял,
всяка тънкост
с труд
п о п и в а.
забърква се в свят
необятен и тъй тъжовен!...
Покрит с лунен пясък.
Побързай –
не искаш да пробудиш
туй що не иска човек да се нарича.
© Слънчоглед All rights reserved.