9.08.2018 г., 11:48 ч.

Сезонно 

  Поезия
411 2 2

При отворени прозорци

моят сезон обича да прошепва,

обрича се във въпроси - 

доскуча ми!

Отговорите

из града 

              разпилял,

всяка тънкост

с труд

           п о п и в а.

забърква се в свят

необятен и тъй тъжовен!...

Покрит с лунен пясък.

Побързай –

не искаш да пробудиш

туй що не иска човек да се нарича.

© Слънчоглед Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??