3 sept 2011, 14:59

Сезонно 

  Poesía » De amor
556 0 0

Пролетта бе дълга и красива.

Аз бях до теб, ти вярваше в мен.

С лъчи обливаше ме – бях щастлива.

Възраждаше най-прекрасното в моя ден.

 

Лятото – страстно и горещо,

събираше телата и душите ни в едно.

От морето те не чувах, а ти казваше ми нещо,

което може би било е за любов.

 

Настъпи есен. Мрачна и студена.

Аз бях тъжна, безразличен беше ти.

И като листата някак уморена

любовта напусна нашите души.

 

Сега е зима и глава аз свеждам.

Сърцата ни са скрити под снега.

А така искам да я има оназ надежда,

че ще дойде за теб и мен пролетта. 

© Любка Янева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??