30 oct 2007, 20:54

Сфумато 

  Poesía » Otra
717 0 9
 

Сфумато

 

Мрак и светлина.

Това ми е познато.

Зло и добрина -

божествено сфумато.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??