30.10.2007 г., 20:54 ч.

Сфумато 

  Поезия » Друга
700 0 9
 

Сфумато

 

Мрак и светлина.

Това ми е познато.

Зло и добрина -

божествено сфумато.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??