14 feb 2008, 16:10

Сгушена 

  Poesía » De amor
731 0 9

На кастанети
в клоните замръзнали
вятърът свири.
Мрачни облаци
хапят бавно небето,
звездите уплашени
зад тях са се скрили.
Тъмно е,
студено...

Аз съм на топло -
заспивам,
сгушена в мисъл
за теб...


© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??