29 ene 2011, 13:45

Сгуши се в мен 

  Poesía » De amor
876 0 6

Сгуши се в мен, аз искам да те стопля,

премръзнала си малко, може би.

Пъхни ръце във моите и после

сложи глава на моите гърди.

Послушай как сърцето ми трепти

и пее свойта нежна, мъжка песен,

сгуши се ти във мене и заспи,

крилата на съня ще са чудесни.

Със своя дъх, дъха ти ще усещам

и - слели се в едно - ще сме сами,

мигът за нас ще стане безконечен

и сякаш тук със теб не сме били,

а там, отдавна, в друга вечност,

когато Волна Птица беше ти,

а аз пък бях Лазурното Небе!

© Ангел Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??