4 feb 2015, 7:49

Шалът 

  Poesía
365 0 3

 

 

 

Шал намерих,

още топъл,

сплетен от души.

Огледах се наоколо -

няма никой,

тишината ме глушù...

Затичах се напред,

кои са те, къде...?

.........

На ешафода ги видях - 

бяха две -

две статуи вкаменени

протегнали ръце

една към друга...

държаха още в тях

по едно сърце...

изскубано

от тълпата блудна...

 

 

 

 

© Валентин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??