16 feb 2005, 20:26

Шампанизирано пространство 

  Poesía
795 0 4

В шампанизирано пространство, плясък време

разлива февруарски мигновения ...

В живота срещнахме се толкова навреме,

че ... не остана място за съмнения?!

 

Израствам в теб като красив, изменчив образ

огряван в снопчета златсти светлини ...

Пречупвам дните в огледалната ни възраст,

за да сме заедно с любов до старини!

 

Във кехлибарен здрач Живот с Живот разчупвам,

шампанизирано пространството искри ...

На мисълта ти тиха, в крайчето се вмъквам

и в Обич цялата ми същност се покри!

 

Когато нощем с топъл дъх до теб се сгушвам,

усещам твоя аромат - един и същ!

Налей ми вино! В тишината се заслушвам

до звън ... A в нея - си приличаме досущ!

© Йоанна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??