В шампанизирано пространство, плясък време
разлива февруарски мигновения ...
В живота срещнахме се толкова навреме,
че ... не остана място за съмнения?!
Израствам в теб като красив, изменчив образ
огряван в снопчета златсти светлини ...
Пречупвам дните в огледалната ни възраст,
за да сме заедно с любов до старини!
Във кехлибарен здрач Живот с Живот разчупвам,
шампанизирано пространството искри ...
На мисълта ти тиха, в крайчето се вмъквам
и в Обич цялата ми същност се покри!
Когато нощем с топъл дъх до теб се сгушвам,
усещам твоя аромат - един и същ!
Налей ми вино! В тишината се заслушвам
до звън ... A в нея - си приличаме досущ!
© Йоанна Все права защищены
Целувкааааа