26 sept 2019, 7:33

Шанс 

  Poesía » Otra
283 0 0

Вървя  и  прескачам в ритъмен  ред,

крачка след крачка плюс две стъпки

в забавен  летеж.

 

Мисля за куп невъзможни неща.

Подредените планове  тръгнаха

без мен сутринта.

 

Шансът притегля допълнението.

Дали ще го сграбчи в моя вреда?

Полза остана от вчера.

 

Сумирано - денят обещава вълнения.

Защо пък? Възможен е фокус

и без съмнения.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??