26.09.2019 г., 7:33 ч.

Шанс 

  Поезия » Друга
284 0 0

Вървя  и  прескачам в ритъмен  ред,

крачка след крачка плюс две стъпки

в забавен  летеж.

 

Мисля за куп невъзможни неща.

Подредените планове  тръгнаха

без мен сутринта.

 

Шансът притегля допълнението.

Дали ще го сграбчи в моя вреда?

Полза остана от вчера.

 

Сумирано - денят обещава вълнения.

Защо пък? Възможен е фокус

и без съмнения.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??