9 ago 2017, 19:46

Шансът е влечуго 

  Poesía » Otra
395 0 2

Шансът се изплъзва.
Шансът е студен.
Шансът е влечуго.
Шансът е с теб – 
опашката на гущер,
останала в ръцете ти.

© Драгомир Лаброев Todos los derechos reservados

Драгомир Лаброев

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??