Aug 9, 2017, 7:46 PM

Шансът е влечуго 

  Poetry » Other
394 0 2

Шансът се изплъзва.
Шансът е студен.
Шансът е влечуго.
Шансът е с теб – 
опашката на гущер,
останала в ръцете ти.

© Драгомир Лаброев All rights reserved.

Драгомир Лаброев

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??