2 sept 2018, 9:32

Шантаво стихотворение 

  Poesía
335 0 2

Като лястовица 

влетя в стаята 
и се заблъска
между стените 
и хората. 

 

Пулсът и 
се концентрира 
по възглавничките
на пръстите. 

 

Мъхчетата
по краката му 
се протягат 
към нея... 

 

Трябваше 
да го целуне! 

Той не вярва. 
Следователно
Любовта
не съществува. 

 

Забравих 
да ти кажа, 
че те обичам.

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??