2 сент. 2018 г., 09:32

Шантаво стихотворение 

  Поэзия
336 0 2

Като лястовица 

влетя в стаята 
и се заблъска
между стените 
и хората. 

 

Пулсът и 
се концентрира 
по възглавничките
на пръстите. 

 

Мъхчетата
по краката му 
се протягат 
към нея... 

 

Трябваше 
да го целуне! 

Той не вярва. 
Следователно
Любовта
не съществува. 

 

Забравих 
да ти кажа, 
че те обичам.

© Миглена Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??