25 may 2023, 9:36

She looks like an angel 

  Poesía
332 8 19

Тя прилича на ангел - 
с тези сини очи. 
Кой ли Бог я изпрати... 
Кой ли Бог се смили?

 

Тя е нежна и мила -
детска, бистра сълза. 
Тя я е моята сила.
Най-уханни цветя. 

 

Тя прилича на ангел - 
с тези руси коси. 
И щом заговори
песен в мене звучи. 

 

Тя така ми е нужна,
както въздух, вода. 
Обич в мене пробужда
само тя... само тя!

© Виолета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??