Тя прилича на ангел -
с тези сини очи.
Кой ли Бог я изпрати...
Кой ли Бог се смили?
Тя е нежна и мила -
детска, бистра сълза.
Тя я е моята сила.
Най-уханни цветя.
Тя прилича на ангел -
с тези руси коси.
И щом заговори
песен в мене звучи.
Тя така ми е нужна,
както въздух, вода.
Обич в мене пробужда
само тя... само тя!
© Виолета Все права защищены