Шефски флирт!
С моята секретарка
ще направя аз заварка,
та кафето сутрин да ми носи
със крачетата си боси!
Със сметана го обичам ,
преди по задачите да тичам.
От лъчи е тя огряна
и винаги засмяна!
Какво трябва ти да знаеш?
Та всичко е история.
Аз дълго трябва да разказвам.
От нея можеш да се смаеш
и нищо, тъй и да не разбереш.
Живея си спокойно.
Работя във хотел.
Изглеждам аз приемливо,
не като брадат козел.
Дните ми минават леко,
със хора все добри.
Обичам аз да гледам
ежедневно влюбените и
усмихнати очи.
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados
Поздравче