12.10.2008 г., 16:20 ч.

Шефски флирт 

  Поезия » Хумористична
510 0 3
 

Шефски флирт!

 

С моята секретарка

ще направя аз заварка,

та кафето сутрин да ми носи

със крачетата си боси!

Със  сметана  го  обичам ,

преди по задачите да тичам.

От лъчи е тя огряна

и винаги  засмяна!

Какво трябва ти  да знаеш?

Та всичко е история.

Аз дълго трябва да разказвам.

От нея можеш да се смаеш

и нищо,  тъй и да не разбереш.

Живея си   спокойно.

Работя във хотел.

Изглеждам аз приемливо,

не като брадат козел.

Дните ми минават леко,

със хора все добри.

Обичам аз да гледам

ежедневно влюбените и

усмихнати очи.

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??