26 feb 2016, 7:45

Шепот 

  Poesía » De amor
349 1 3

 

Плувах в кехлибара на очите ти,
сякаш цяла в тях се потопих,
устните ти шепнеха „Обичам те!”,
и опи ме с този шепот тих.

Огънят, разпален във сърцето ми,
плъзна се в гърдите и запя,
пръстите ти милваха лицето ми,
мислех, че под тях ще се стопя.

С топъл дъх ме грабна и отнесе ме,
сладостно се реех в твоя свят,
звънка струна бях и тиха песен,
бях копнеж, от вятъра довян.

Исках да ти кажа: „Запомни ме!
В теб живее моята душа....”
Обич, ти прошепна мойто име...
бях молитва в твоята уста!

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??