15 oct 2017, 15:20

Шепот 

  Poesía » De amor
296 0 0

Давай, докосвай ръката ми.

Обичам да усещам топлотата ти.

Давай, докосвай косата ми, отмести я,

целуни мястото, което друг не докосва.

Давай целувай устата ми,

със страст във разгара.

Продължавай, достигна душата ми

и Дяволът няма да те изкара.

 

© Карина Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??