15 окт. 2017 г., 15:20

Шепот 

  Поэзия » Любовная
295 0 0

Давай, докосвай ръката ми.

Обичам да усещам топлотата ти.

Давай, докосвай косата ми, отмести я,

целуни мястото, което друг не докосва.

Давай целувай устата ми,

със страст във разгара.

Продължавай, достигна душата ми

и Дяволът няма да те изкара.

 

© Карина Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??