15.10.2017 г., 15:20 ч.

Шепот 

  Поезия » Любовна
288 0 0

Давай, докосвай ръката ми.

Обичам да усещам топлотата ти.

Давай, докосвай косата ми, отмести я,

целуни мястото, което друг не докосва.

Давай целувай устата ми,

със страст във разгара.

Продължавай, достигна душата ми

и Дяволът няма да те изкара.

 

© Карина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??