11 nov 2008, 23:25

Шепот на залез за... сбогом 

  Poesía
581 0 8

Понякога денят умира с почести.

Надгробен камък... залезът.

Прекрасна епитафия в оранжево.

А ние с тебе само гледаме... мълчим.

Ноктюрно ще ни е до утрото.

И после пак дано да каже някой -

"Понякога денят умира с почести"...

© Георги Колев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??