23 nov 2005, 20:13

Шест месеца 

  Poesía
992 0 2

Шест месеца

 

От както те срещнах се промених,

обикнах те силно и с теб се преродих.

Показа ми нещо чуждо за мен,

научи ме какво е винаги да си до мен.

Заля ме с усмивки, дари ми топлина,

спечели сърцето ми и запали в мен искра.

Искра непозната, но силна и свята

и всеки ден тя става все по-необятна.

Мислите ми ти превзе, в сънищата ми влезе.

Без теб съм студена, без теб ще умра,

обичам те силно и истинска ми е любовта.

За шест месеца почувствах много силни неща,

отдадох се на страстта.

Обичам те много, помни,

моето сърце ти принадлежи.

Искам тебе и нищо на света,

не може да ме разyбеди за това.

Желая те много, това не отричам,

"честит ни празник" изричам и на твоето сърце се вричам.

Нашата любов ще блести и след години,

тя с нас ще гори.

Не забравяй и помни

светлия ден, светлия миг,

когато очите ни се събраха и

сърцата сляха!!!

 

© Диляна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??