20 oct 2021, 23:55

Шестдесет и две 

  Poesía
614 0 0

шестдесет и две —

животът прелест е и

обич се зове

 

шестдесет и две —

животът щастия̀

лелее да кове

 

шестдесет и две —

животът е любов — и

днес — и векове

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??