13 oct 2007, 11:41

Широко Отворени очи 

  Poesía
859 0 14


... разбрах
Ти избил си й зъбите!
Дори да крещи, пак ще мълчи!
Беззъба, истината не боли!

... не си прав!
Тя ми говори с Очи!












ЗА ХОРАТА, КОИТО ЗАТВАРЯТ ОЧИ, САМО КОГАТО ЗАСПЯТ!!!

© Весела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??