Oct 13, 2007, 11:41 AM

Широко Отворени очи 

  Poetry
856 0 14


... разбрах
Ти избил си й зъбите!
Дори да крещи, пак ще мълчи!
Беззъба, истината не боли!

... не си прав!
Тя ми говори с Очи!












ЗА ХОРАТА, КОИТО ЗАТВАРЯТ ОЧИ, САМО КОГАТО ЗАСПЯТ!!!

© Весела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??