Ти и аз във шоколад
в шоколадовия град.
Шоколадови лица
с шоколадови слънца...
Шоколадови целувки
с шоколадови обувки...
Шоколадови уста
с шоколадови палта...
Шоколадови очи
с шоколадови мечти...
С тебе целият ми свят
е от сладък шоколад,
с лешници и със стафиди,
докъдето поглед види.
А пък ти си го видял
като лепкава и черна кал...
© Валентина Лозова Todos los derechos reservados
Представих си някакъв вълшебен свят като във "Вълшебникът от Оз","Алиса в страната на чудесата"....
6