20 февр. 2011 г., 00:01

Шоколад 

  Поэзия » Любовная
1036 0 1

Ти и аз във шоколад

в шоколадовия град.

Шоколадови лица

с шоколадови слънца...

Шоколадови целувки

с шоколадови обувки...

Шоколадови уста

с шоколадови палта...

Шоколадови очи

с шоколадови мечти...

С тебе целият ми свят

е от сладък шоколад,

с лешници и със стафиди,

докъдето поглед види.

 

А пък ти си го видял

като лепкава и черна кал...

© Валентина Лозова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Еха! (Дано не прозвучи неграмотно
    Представих си някакъв вълшебен свят като във "Вълшебникът от Оз","Алиса в страната на чудесата"....
    6
Предложения
: ??:??