Скъпа, не плачи!
Сълзите избърши!
Всичко лошо забрави!
Тъгата загърби!
Шоколадче си вземи!
Ще те накара да полетиш.
Шоколадчето щастливо,
то винаги е игриво.
Скача, бяга и лудей.
Не знае що е самота.
То приятели безкрайно много има.
И всяка нощ за него е незабравима.
Помага на хората сломени
отново да са засмени!
Скъпа, не плачи!
Шоколадче нося ти!
Вземи...
© Милкана Todos los derechos reservados
Благодаря ти!