2.06.2009 г., 19:58 ч.

Шоколадче 

  Поезия » Друга
1168 0 4

Скъпа, не плачи!

Сълзите избърши!

Всичко лошо забрави!

Тъгата загърби!

Шоколадче си вземи!

Ще те накара да полетиш.

Шоколадчето щастливо,

то винаги е игриво.

Скача, бяга и лудей.

Не знае що е самота.

То приятели безкрайно много има.

И всяка нощ за него е незабравима.

Помага на хората сломени

отново да са засмени!

Скъпа, не плачи!

Шоколадче нося ти!

Вземи...

© Милкана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??